Sider

søndag den 19. januar 2014

Noget om arbejdspres og flagranker

Det er med rigtig stor glæde, at jeg denne weekend genfandt symaskinerne efter en pause. Når jeg ikke har det godt, så mister jeg helt lysten og overskuddet til at være kreativ og sy. Jeg har været/er enormt presset på arbejdet, og det jobbet bliver ved med at fylde, når jeg kommer hjem til min familie. Det er én ting, én anden ting er, at min lunte har været enormt kort. Jeg ved, at det kan ske i perioder, men jeg synes, at det har stået på for længe nu. Og så vil jeg ikke være sådan.
I fredags, efter arbejde, var jeg ved min kranio-sakral terapeut. Det var guld værd! Jeg fik grædt, og jeg var vist mere ked, end jeg lige regnede med. Jeg fik slappet af, og jeg blev klar over, at nu skal jeg altså passe på mig selv for at jeg kan holde til det hele.
Jeg er ikke perfektionist, men jeg vil gerne være god til mit "arbejde" som mor og hustru.
Jeg burde finde mig et andet job, i hvertfald i en periode. Nu har jeg plantet et frø, i form af en ny tanke eller løsning, og det vil jeg vande og gøde, og så må jeg se, hvilket frø, jeg plantede.

Hmmm, tilbage til syglæden (hvis du læser med endnu).....den sparkede ind i denne weekend, og sikke en skøn weekend!!
Der kom flagranker på kjolen, for at sætte lidt kulør og fest på det hele. Flora blev meget glad for den :-)
Den røde med blomster er til Olivia (stoffet er købt hos Stofdepotet for efterhånden længe siden).

PS: der er røget adskillige cm af Floras hår efter hun selv havde haft gang i saksen sammen med en veninde sidste weekend. Skidt, det er rettet til, og hun ser altid skøn ud i mine øjne.


10 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine kjoler. Og sikke dejligt at du fik lysten tilbage. Det tyder på, at der er prikket hul på bylden. Jeg håber, dit frø vokser sig stort og smukt, så du får det bedre og kan blive ved med at være den mor, du gerne vil være.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Line. Ja hul på bylden er der - det kom ved en kæmpe eksplosion, men nu er der hul og så kan jeg lige som komme videre ganske langsomt og spørge mig selv" hvad nu", i stedet for at slå autopiloten til.
   Knus

   Slet
 2. den kjole med flagranken, er virkelig virkelig sød...

  Det lyder som om du er igang med en god proces der går i den rigtige retning...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg synes at flagranker er så herlige, og nu også på tøjet :-)
   Ja jeg tror også at det er godt, at være i gang med en proces - også selv om jeg gerne ville direkte til det gode resultat.

   Slet
 3. Det her grå blæsevejr er ikke til gavn for nogen af os. Det er så trist. Men det er da dejlige sommerkjoler, du har fået syet, glade farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laila! Ja jeg syntes, at der skulle farver til nu, nok med det grå og triste.

   Slet
 4. Sikke dog nogle fine, sommerlige kjoler.
  Jeg synes det er rigtigt fint, at du tager til overvejelse, hvordan du gerne vil leve dit arbejds- og familieliv og hvordan de to skal balancere, jeg har ingen gode ideer, men jeg håber du følger dit hjerte. Jeg sender et kram i din retning

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det varmer! Ja man bliver i hvertfald nødt til at stoppe op, overveje og mærke efter.
   Lige nu mærker jeg hvor utrolig vigtig og uundværlig min familie er. Og det er godt!
   Kram til dig også

   Slet
 5. Øv, Viola. Men hvor er det godt, du stoppede op og lyttede til dig selv! For nej, man kan ikke alt. Heller ikke selv om man er kvinde :-)
  Den hvide kjole med flagranken er underskøn!!! Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det. Det er vigtigt at toppe op. For mit vedkommende , så er det mere "indholdet" i mit arbejde, der dræner, fylder og belaster end det er arbejdsmængden. Men jeg er begyndt at tænke i nye baner, og jeg ved ikke rigtigt, men jeg holder øjnene åbne for noget nyt. Nu har jeg været på specialskole i 8 år (dog med 3x barsel), så nu er det måske tid til et sceneskift.
   Kh viola

   Slet