Sider

fredag den 24. januar 2014

Sy til dig selv

Christina har opfordret alle til at sy én ting til os selv hver måned, så vi kan få afprøvet en masse af de mønstre, som vi har liggende. Jeg har meldt mig under Christinas faner, og her er mit første bidrag. Mønstret er fra denne måneds Burda 1/2014 og modellen hedder 108. Det er en nem model at sy, men det krævede lige lidt af mig at hitte op og ned på det hele (for er er ikke ærmer for sig i mønstret, men de sidder derimod i selve bagstykket).
Jeg er godt tilfreds med mønstret, men blusen skulle have været syet i noget let stof, så det falder pænere (det stod der også i bladet). Jeg havde i midlertid kun bomuld, så det blev sådan - men altså det ville klæde blusen at blive syet i noget andet stof. På det sidste billede kan du se, hvordan blusen kan "stritte" helt uden fyld.
Tænker at blusemodellen kunne være lækker i jersey? Eller luksusmodellen i silke (eller silke look a like for januarbudgettet).
13 kommentarer:

 1. Hvor er den fin til dig!
  Men jeg tror du har ret i at den ville være super lækker i Jersey eller silke :).
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har noget jersey liggende, så det tror jeg bestemt, at jeg vil afprøve. Den er heller ikke ret tidskrævende at lave, og mønstret er jo tegnet af.
   God weekend tip dig også

   Slet
 2. Men som altid ser du jo brand godt ud Viola!!!!
  Dejlig model som fremhæver lidt og kan skjule noget andet tænker jeg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Hehe det er nemlig 2 sjæle i én tanke :-)
   Knus

   Slet
 3. En super sød model, Viola - og hvor ser du bare godt ud i rødt!! Wow!

  SvarSlet
 4. Den er virkelig sød. Jeg har købt et mønster i stof & stil for laaaaaaaaaaaang tid siden hvor ærmerne minder lidt om den (ikke helt så fin som din, må jeg jo nok tilstå), Nu bliver jeg nødt til at prøve;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Jeg syntes den ser så flot og lækker ud.

  SvarSlet
 6. Jeg syntes den ser så flot og lækker ud.

  SvarSlet
 7. Det ser ud til at være en lækker model, også selv om den stritter lidt ;0)

  SvarSlet
 8. Er det Burda style? for så må jeg da se om jeg kan hitte det, den er godt nok fin :)
  KH Micha

  SvarSlet
 9. Hej Micha. det er det helt "normale" Burda 1/2014 og modellen hedder 108. Jeg har netop syet den op i jersey, og der falder den anderledes. Jeg må lige få taget billeder snarest.
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Så fik jeg selv afprøvet :) den er super nem og fin, men havde da lige lidt start vanskeligheder. Er den første ting jeg har syet til mig selv helt uden hjælp :)
   Tak for svar!
   KH Micha

   Slet