Sider

tirsdag den 6. maj 2014

Nyt klassisk buksemønster

Jeg har været på udkig efter nogle nye buksemønstre, for at prøve noget nyt og variere især Olivias garderobe en anelse. Hun er 7 år (nå ja ok 7 1/2 år), og hun elsker stadig de bukser, som jeg syr til hende. Hun kan lide stof, der føles blødt mod huden, og er derfor ikke rigtig til at lokke i et par cowboybukser.
Jeg er glad for at have fundet denne buksemodel, hvor der er 4 læg fortil og to indsnit bagtil. Og detaljen med manchetterne forneden, synes jeg også er rigtig fin. Jeg er også ret glad for de indvendige lommer. Der er kun elastik i livet bagtil. Jeg kunne have valgt at sætte lynlås i og lave gylp, men det gad jeg ikke, for bukserne sidder fint fast uden.

Jeg skulle tænke mig om en ekstra gang, da jeg lavede bukserne, for læggene skulle jo vende rigtigt i hver side (altså læggenes åbning), og linningen skulle også laves på en, for mig, ukendt måde.

Jeg er rigtig glad for det færdige resultat, og jeg skal bestemt lave nogle flere. Hvis du også vil give dig i kast med denne model, kan du finde PDF-mønstret hos Figgy´s.

Indlægget er IKKE sponsoreret.
16 kommentarer:

 1. Flotte bukser!
  Og sød model :-).
  Kh maj

  SvarSlet
 2. Ej hvor er de bare super fede.. Jeg elsker Figgy's mønstre, og tror straks jeg må erhverve mig dette til min samling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej nicoline. Jeg kendte slet ikke figgys på forhånd. Hvilke mønstre har du prøvet?

   Slet
 3. Hvor er de feminine på den helt rigtige måde - Det mønster må jeg se lidt nærmere på

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også at se er feminine samtidig med, at de er meget cool. Jeg så en opsyet model til dreng og det spiller også godt!

   Slet
 4. Svar
  1. Er det dem der hedder Seraphic Pants??

   Slet
  2. nej de hedder Banyan. tror de andre er til strækstof, mens de her er beregnet til fast stof.

   Slet
 5. Hvor er de fine - jeg har prøvet en enkelt kjole fra Figgys - Figgys laver altså supercool tøj til børn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun give dig ret!! Fantastiske mønstre

   Slet
 6. De er mega fede Viola. Og den grå farve er bare så cool til det mønster!

  SvarSlet