Sider

mandag den 12. maj 2014

Snupper lige en nederdel mere

Jeg snuppede et lækkert stykke stof fra lageret. Jeg har haft det liggende i evigheder, og jeg aner ikke, hvor det er fra. Kvaliteten er lækker silkeagtig og den falder super godt til sådan en 1/2 sol.
Jeg har lavet rib linning, så den var super nem at sy :-)


7 kommentarer:

 1. Hvor er den fin - jeg elsker prikkerne! Jeg så, at du tidligere har været i Rom - har du mon set nogle gode stofbutikker der? Jeg skal afsted i næste uge og det ville da være ærgerligt, at gå glip af noget;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. rigtig god tur! Altså jeg synes ikke at det er et stof mekka. Men når det er sagt, så er det stadig et besøg værd. Stofbutikkerne er centreret i samme område (jeg så i hvertfald ikke andre). Butikken hvor jeg købte stof hedder Paganini og adressen er: Via d´Ara Coeli 21. I flere af butikkerne er det ligesom at gå tilbage i tiden - der er virkelig mange ansatte, og du bærer altså ikke selv rundt på rullerne. I en af butikkerne havde de ansatte hvide kitler på :-)
   Jeg glæder mig til at se, hvad du kommer hjem med :-)

   Slet
 2. Super smart igen igen Viola. De prikker der er bare for fede!

  SvarSlet
 3. Wow hvor den klæder dig! Jeg har faktisk noget prikket stof, så jeg kunne jo kaste mig ud i et lignende projekt....er bare lidt usikker på om den er god til mine overdimensionerede hofter;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina. Jeg er næsten sikker på, at sådan en model også vel klæde dig. Jeg har også brede hofter, men jeg synes, at det bliver skjult lidt med sådan en model.
   Kh viola

   Slet
 4. Super skøn - i farve og form!

  Kh
  Anna

  SvarSlet