Sider


onsdag den 17. november 2010

Applikations workshop

Se hvad jeg lavede på applikations workshop! Jeg havde ikke rigtig applikeret før, men nu skal der saft suseme applikeres :-) Jeg har planer om, at lave flere notesbøger, fordi de er så fine og gode som en lille gaveidé. Og så vil jeg til at applikere diverse på børnetøj.
Det var vildt inspirerende at deltage i en workshop hos Karen Marie Dehn. Det var både lærerigt og rigtig hyggeligt. Vi var kun 5 på vores lille hyggehold. Jeg glæder mig allerede til at jeg skal på workshop igen :-)

Min Yvonne kjole

Den er måske lidt vild..... Jeg synes mønstret er så flot sammen med den lilla farve. En flot hat ville passe fint til :-)
Bagtil er kjolen holdt i lilla, kun brudt af skråbåndet.

Så har jeg applikeret.....

og jeg synes, at resultatet er blevet ret godt :-)

Liberty nedeldel med foer.

Den er skøn at have på :-)

Frakken forfra

Da jeg så dette mønster tænkte jeg straks : "Sådan en frakke vil jeg ha!" Og det fik jeg :-) Jeg fortryder dog at jeg har lavet frakken i almindelig uld i stedet for frakkeuld.

Frakken bagfra med sving i skørterne :-)

Applikationer og folklore

Så blev der applikeret! Det tog sin tid, men forvandlede en lidt for almindelig kjole til noget helt specielt.
Blade, blomster og skråbånd er lavet af Liberty stof.

Lommer

En herlig sommerkjole med lommer og manchetter på skulderen. Stoffet er købt i Tyskland hos Volksfaden.

Sort som natten

Denne kjole er en typisk 60´er model. Den er så klassisk, sidder flot og er rar at have på. Kjolen er syet i buksestof, der falder lidt tungt.

60´er kjole med vilde indsnit

Mønstret er et 60´er mønster, som jeg har købt i USA. Der er 2 meget store indsnit ved halsåbningen, og det er grunden til, at den står så flot. Jeg er ret vild med de brede ærmer. Stoffet er en lækker bomuldskvalitet, og jeg synes printet er fedt.

Let og luftig Liberty kjole

Liberty stoffer er så lækre, og kjolen er så luftig og let. Der er 2 store læg fortil.

50´er kjole

Denne kjole er lavet ud fra et 50´er mønster. Den er let og luftig, og jeg er blevet rigtig tilfreds med den. Nu skal kjolen og jeg bare luftes :-)

Vild med lommer :-)

De her bukser har en rigtig god pasform, og lommerne gør dem ekstra fine. Jeg har syet et par til hver af pigerne. Mønstret er fra den norske børnetøjsbog "Barn igjen", som jeg varmt kn anbefale.

Stofrester og nederdele til pigerne

Det føles rart at få brugt nogle af de mange stofrester :-) Og resultatet blev 2 nederdele -en til Olivia og en til Flora :-)

Kjole med t-shirt ærmer

Det blev til endnu en kjole til Olivia. Denne gang skulle jeg prøve at sy t-shirt ærmer og lave en trenselukning bagtil.

Kjole til Olivia

Olivia fik en ny kjole, og jeg fik afprøvet et par nye teknikker :-)