Sider


lørdag den 3. november 2012

Julesokker

Ja jeg ved godt, at det kun lige er starten af november, men julesokkerne skal jo være færdige og klar til brug den 1. december. Mine egne 3 unger skal have en sok hver, og så er der en lille ting i sokken, der venter på dem, når de vågner om morgenen i december måned. Det er virkelig noget, som de ser frem til, og jeg synes det er ret hyggeligt at gå at finde på små overraskelser, der kan komme i sokkerne. Uh jeg kan næsten ikke vente :-)

Tilbage til sokkerne.... Alle sokkerne er i tre lag: Yderstof, mellemfoer som er pladevat og så et foerstof. Det gør at sokkerne kan holde sig selv og de ikke bliver slatne og falder sammen, for det må jo gerne se pænt ud, selvom der kun ligger en rosinpakke i, ik?!
Jeg har lavet 3 sokker, hvor jeg har applikeret motiver på. Det er et hyggeligt at applikere :-) Bagsiden af sokken er ensfarvet.
De to andre sokker er retro stofrester patchwork agtigt. De er ens på begge sider.
Jeg skal ikke bruge dem alle sammen selv, så hvis du ikke er i humør til at lave din egen julesok, så kan du købe en hos mig. Prisen er 110 kr + porto eller 2 stk for 200 kr + porto. Send mig en mail violavigga@gmail.com

Og til alle jer, som vil i gang med at sy julesokker - Rigtig god fornøjelse!!