Sider


tirsdag den 6. maj 2014

Nyt klassisk buksemønster

Jeg har været på udkig efter nogle nye buksemønstre, for at prøve noget nyt og variere især Olivias garderobe en anelse. Hun er 7 år (nå ja ok 7 1/2 år), og hun elsker stadig de bukser, som jeg syr til hende. Hun kan lide stof, der føles blødt mod huden, og er derfor ikke rigtig til at lokke i et par cowboybukser.
Jeg er glad for at have fundet denne buksemodel, hvor der er 4 læg fortil og to indsnit bagtil. Og detaljen med manchetterne forneden, synes jeg også er rigtig fin. Jeg er også ret glad for de indvendige lommer. Der er kun elastik i livet bagtil. Jeg kunne have valgt at sætte lynlås i og lave gylp, men det gad jeg ikke, for bukserne sidder fint fast uden.

Jeg skulle tænke mig om en ekstra gang, da jeg lavede bukserne, for læggene skulle jo vende rigtigt i hver side (altså læggenes åbning), og linningen skulle også laves på en, for mig, ukendt måde.

Jeg er rigtig glad for det færdige resultat, og jeg skal bestemt lave nogle flere. Hvis du også vil give dig i kast med denne model, kan du finde PDF-mønstret hos Figgy´s.

Indlægget er IKKE sponsoreret.