Sider


tirsdag den 30. november 2010

Tada!! Tasken er færdig :-)Hurra hurra! Jeg har lavet tasken færdig :-) Jeg er SÅ tilfreds med resultatet, og nu glæder jeg bare til at komme ud og svinge med tasken :-)

Fantastisk workshop hos Marapytta

Det har været en helt FANTASTISK weekend workshop hos Line (Marapytta). Det summede af kreativitet. Begge dage var der en helt fantastisk stemning :-) Line er den sødeste lærer og hun har masser af fif og fiduser, som hun delte med os :-) De andre kursister var så utrolig søde, og alle var hjælpsomme og meget åbne.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg tilbringer en weekend i Lines kælder :-)
Hvad fik jeg så lavet? Jeg ville fra start ikke sætte mig fast på for meget, for jeg ville jo gerne være åben over for gode idéer. Det jeg vidste, at jeg ville lave var en forårsjakke til Olivia. Den blev jeg færdig med, og jeg er så godt tilfreds, og det er Olvia også :-) Jakken er foeret med et lag Thinsulate + almindelig foerstof (bomuld).
Da jeg var færdig med jakken vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle give mig i kast med. Line foreslog, at jeg skulle lave en taske, fordi jeg gerne ville lære at quilte. Det var en GOD idé. Det er sjovt at quilte :-) Som I kn se blev jeg ikke færdig med tasken, men ligeså snart jeg får lavet den færdig, så lægger jeg billederne ind. Men indtil videre er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet.