Sider


onsdag den 4. december 2013

Give away i samarbejde med TrendsalesMåske har du det lige som mig?? Du er også glad for at sy, hækle, strikke eller noget i den dur....Og når ens eget og børnenes garderobeskabe bugner, ja så er det, at man kunne få den idé, at man jo også kunne sy for andre.
Det var ihvertfald tilfældet for mig! Jeg oprettede mig som VIP bruger hos Trendsales, bare for at se, om der nu også kunne være salg i mine ting. Det viste sig hurtigt, at jeg rent faktisk kunne sælge mine ting, at folk kom igen for at købe og at de anbefalede mine produkter til andre. Det var jo rigtig dejligt :-) Jeg var glad for at have fundet en salgsplatform, hvor jeg ret billigt kunne sælge mine varer.
Jeg ligger nok heller ikke på den lade side, når det handler om min rolle som køber på Trendsales, men det er en helt anden historie :-)

Jeg har fået mulighed for udlodde denne give away, hvor du kan vinde 90 dages VIP bruger + 25 klip til Trendsales til en værdi af 427 kroner.

Hvis du har lyst til at deltage, så skal du bare skrive en kommentar på dette indlæg. Hvis du ikke har en blog, så husk at skrive din mail adresse, så jeg kan komme i kontakt med dig.

På lørdag trækker jeg en vinder

Denne give away er sponsoreret af Trendsales.