Sider


mandag den 10. september 2012

Den dejligste pakke

Det var hvad jeg modtog i dag :-) Jeg havde bestilt jersey stof hos Malika-rosa, fordi jeg i weekenden tager til Odense på kursus for at lære min overlocker rigtig godt at kende. Jeg har haft min overlocker i en del år efterhånden, men bruger den altid til det samme og bruger den slet ikke fuldt ud. Det skal der laves om på nu, og jeg glæder mig helt vildt!! Lørdagen går med indstillinger af maskinen og lave stofprøver og den slags. Om søndagen skal vi sy og bruge de teknikker, som vi har lært.
Jeg har planer om at sy t-shirts til Louis og evt. undertrøjer til ham. Nicolai (min mand) vi gerne have en t-shirt og også en sommer undertrøje. Og han har selv været med til at vælge stof, hehe. Han er til det stof med aber og elefanter (billede 2). Det bliver spændende at lære nyt og se hvad der kommer ud af det.
I mellemtiden er jeg ved at blive helt syg efter at eje en Janome CoverPro maskine.....suk suk. Måske skal jeg lige slå koldt vand i blodet og se om en jersey nål kan klare det. Hmm jeg er sikker på, at jeg har fået et nyt behov for udstyr. Men udover stof og grej til syning, har jeg slet ingen laster, hvis vi ser bort fra sko måske :-)

Alle disse godter lå i pakken

Her er jersey i de smukkeste print

 Og lidt almindeligt ensfarvet jersey til at supplere med

Lidt bomuldsstoffer. En lille rest med elefanter og lækkert stof med stjerner.

 Uhmm læsestof og inspiration, nåle til jersey og syting.