Sider


mandag den 17. januar 2011

Jeg vil lære at blogge.....og se de nye bukser!

Kære bloggere, jeg vil gerne lære at blogge. Og gode råd modtages gerne :-)

Jeg har nok været lidt for nørdet (som min mand kalder det), forstået på den måde, at jeg har lagt mine færdige projekter på bloggen og kun knyttet en kommentar til produktet, materialet osv. Men det at blogge er jo så meget mere, så det vil jeg forsøge at blive bedre til. Jeg kunne jo tage billeder af ting, som ikke kun er mine egne færdige projekter, men ting som jeg bliver inspireret af, dejlige indkøb, børn, hverdagsliv osv. Jeg skal også blive bedre til at tage billeder....
Nu til det som I kan se på billedet! Det er jo min dejlige krudtugle, som er iført et par dejlige bløde fløjsbukser med blødt foer. Desværre kunne jeg ikke få ham til at stå!! det er svært, når man kun er små 11 måneder.
Jeg har applikeret en dejlig elefant på, som jeg synes ser så hyggelig ud. Jeg har også planer om at lave flere bukser med andre dyr :-)
I efteråret var jeg på applikeringskursus hos Karen Marie Dehn. Det var et fantastisk kursus, og jeg blev så inspireret! Jeg har sagt det før - tag på hendes kurser! Det er skønt for den kreative sjæl!