Sider


onsdag den 11. marts 2015

Mary Quate - Famous Frocks.

Mary Quate er ophavskvinden til hot pants og mini skørtet - en totalt sej og mega cool designer, hvis I spørger mig!

Jeg har netop købt den MEST FANTASTISKE SYBOG nogensinde, hvori hendes design indgår!! Jeg er VILD med bogen!! Og dette indslag er ikke sponsoreret, men jeg må dele det her med jer!!

Bogen hedder "Famous Frocks. The little black dress" og der er mønstre fra stilikoner som Chanel, audrey Hepburn, Kate Moss og mange flere.  Jeg har lyst til at sy samtlige modeller op!! Og det kommer jeg nok også til. Til hver model er der også lavet en variation, så kan man jo selv vælge.

Bogen er virkelig lækkert udarbejdet og mønsterarkene er meget nemme at finde rundt i - ikke noget med at de er tegnet oven i hinanden à la Burda style. For mig er denne bog guld! Jeg tror aldrig at jeg har købt en bog, hvor jeg har haft lyst til at sy samtlige modeller.

Min Mary Quate model har jeg syet op i noget stof (uld/bomuld blanding), der falder tungt. Ærmerne er syet i blondestof og forneden er der en manchet lavet af kjolestoffet. Og så er der den karakteristiske hvide krave. Kraven kan undlades, hvis man ikke er til det. Jeg har holdt mig til det klassiske sort/hvide design, som også er i bogen, men det kan jo varieres, som man lyster.

Jeg har ikke taget billeder af bogens øvrige modeller, men hvis det har interesse, så gør jeg det gerne.

 Og sådan ser kjolen ud i bogen: