Sider


søndag den 1. juni 2014

Badetøj

Selvom det i dag er noget gråt og jeg er trukket i noget lunt tøj, så har jeg altså besluttet, at det er sommer. Basta! 
Børnene er ligeglade med, om det er lidt køligt, og har længe plaget om, at vi skal fylde badebassinet op :-) Olivia og Nicolai hoppede allerede i bølgen blå for knap måned siden - jeg fatter ikke, at de gjorde det frivilligt, jaja jeg er en kylling.

Sidste år ville jeg prøve at sy badetøj til børnene og mig selv. Jeg havde jo købt en Janome Coverpro. Det gik bare slet ikke!! Jeg ved ikke om det var mig, den var gal med, om det var stoffet eller maskinen!! Det slette forsøg på en badedragt blev smidt ud, stoffet er blevet lagt i skammekrogen og min CoverPro blev byttet til en overlocker. Det gider jeg ikke rode mere med!

Badetøj skal vi have på kroppen! Og vi skal have nyt, for børnene vokser og min dragt er blevet bleget af sol og saltvand.
Jeg har derfor kigget nærmere på badetøjet fra Esprit

Til mig selv har jeg fundet denne badedragt med striber. Jeg synes ellers også, at bikinierne ser rigtig flotte ud (på modellerne), men altså jeg, eller i hvertfald min krop, er mere til badedragt.Til Flora har jeg fundet  denne blomstrede badedragt. Det er lige hende med alle de blomster, ja navnet forpligter :-)
Og Louis han skal da have et par badebukser med hajer, for det er da lidt sejt :-)


Og så er der lige noget med mig og sko (og som mange af jer også).Jeg trænger virkelig ikke til nye sko, men jeg gad da godt at eje dette par også :-)