Sider


torsdag den 16. juni 2011

Laptop coverPå arbejdet har vi alle Mac computere og de samme kedelige covers. Men nu har jeg mit eget, og jeg tror ikke, at nogen bliver i tvivl om, at det er min :-)
Mønstret har jeg fundet på Etsy. Yderstoffet er et gammelt dynebetræk, som mellemfoer har jeg brugt skum og inderst er det en meget tyk bomuld (kanvas?), som er helt nyt, men som jeg fandt i en genbrug.
Pyntestikningerne er desværre ikke blevet helt så sirlige, som jeg kunne tænke mig, men alt i alt er jeg glad for mit nye, unikke cover.
Cover for my laptop.
At work we all have Macs and the same doll covers. Now I have made my own, and my guess is, that nobody will doubt that I am the owner.
I found the pattern on Etsy. I made the cover from an old bed sheet, foam in the middle and a thick cotton quality on the inside.
I am not completely satisfied with the topstiches, however I am happy about my new unique cover.

Skal du med på sommerworkshop?

Jeg har meldt mig til sommerworkshop den 7. og 8. juli hos Line (Marapytta), og jeg glæder mig helt vildt, for jeg ved jo, at jeg går derfra med masser af fif og nye tricks. Og så er det bare så hyggeligt.
Mon vi ses? Har du også meldt dig til sommerworkshop hos Line, så giv dig til kende :-) Jeg glæder mig til at møde dig :-)