Sider


mandag den 12. august 2013

Hjemvendt fra ferie med nye sybøger

Ahhh sikke en skøn ferie vi har været på. Vi var rundt omkring i frankrig, og vi nød det til fulde!! Det er altid lidt spændende om man nu også kan holde ud at være sammen 24 timer i døgnet i så lang tid (5 uger). Men det gik SÅ fint :-) Jeg tror, at jeg er så fyldt med god energi at det kan vare rigtig længe:-) Jeg håber, at det samme gør sig gældende for mine børn og mands vedkommende :-)

Jeg fik ikke købt så meget som en enkelt meter stof, men til gengæld fik jeg købt disse 4 lækre bøger.
1. række, bog 1:1 er fyldt med lækre børnemønstre. Der var nogle kjoler, som jeg slet ikke kunne stå for.
række 1, bog 2; mange forskellige mønstre til kvinder (fik ikke taget billeder)
Række 2, bog 1: Indeholder mange lækre mønstre til kvinder i 60´er stil. Se flere billeder nedenforSidste billede er fra den sidste bog "Couture Vintage". Der er nogle mønstre, som ligger på en cd. Men det mest spændende ved bogen er, at den gennemgår de forskellige årtier og beskriver, hvad der kendetegner netop dette årti mht snit farver mm, og hvilke designere der gjorde sig gældende. Meget spændende læsning og så er der billeder af de gamle vintage mønstre også.

Jeg har ikke syet noget som helst selv om jeg har været hjemme i godt og vel en uge. Lysten har simpelthen ikke været der, men nu kan jeg mærke, at lysten til at sy og genfinde sy-universet ikke mindst er ved at vende tilbage.

Jeg glæder mig til at læse med ved jer igen! Og jeg håber, at I også har haft en dejlig sommer!