Sider


tirsdag den 18. november 2014

Comeback?? Setback?

Jeg har ikke kigget på bloggen, skænket den en værdig tanke eller læst kommentarer siden før sommerferien....

Det har været op ad bakke. Meget op ad bakke. Jeg ved ikke, om jeg har en 40 års krise i mit 36 årige liv. Anyway der har ikke været lyst, overskud eller noget andet til kreative udfoldelser.

Hvad er der sket. Jo 1. september var jeg heldig og fik et nyt job som lærer. Jeg er så glad for det!!! Jeg er nu lærer på almenområdet på 6. årgang. Ih hvor kan jeg godt lide de børn :-)

Den 1. november flyttede jeg hjemmefra. Jeg bor nu i Svendborg i en lejlighed, og har børnene halvdelen af tiden. Jeg savner dem frygteligt, når de ikke er her. Jeg savner også familielivet. MEN jeg må have ro til at finde ud af, HVAD det er jeg vil og hvad jeg føler og ikke føler. Det er svært.

For at undgå at ryge i sumpen af rastløshed og elendighed, fik jeg oppet mig og er nu gået i gang med at sy gen. Og ved I hvad? Det var rigtig dejligt. Jeg var ellers bange for, at glæden ved at sy havde forladt mig. Men den er der endnu :-) Og glæden vokser kan jeg mærke :-)

Jeg har syet bukser til børnene, for de trængte virelig.  Og jeg har syet en fin kjole til mig selv, men jeg har ikke kunnet tage billeder af den, men den kommer på bloggen senere :-)

Tak til jer, der stadig læser med :-)