Sider


mandag den 17. marts 2014

Sewaholic

I weekenden var jeg på jakkekursus i Egense Husflidsforening. Jeg havde valgt et jakkemønster fra Sewaholic. Jeg kendte ikke på forhånd til Sewaholics mønstre, men hvor da jeg så dette jakkemønster, så vidste jeg bare, at det var DEN jakke, som jeg ville sy.

Det er et rigtig fint mønster, men hold op hvor var det godt, at jeg var på kursus, for ellers havde jeg altså ikke gennemskuet, hvordan jakken skulle syes sammen. Nu har jeg knækket koden, og jeg tænker, at det bliver meget nemmere at sy jakken anden, så gang planen er, at jeg i hvertfald skal sy en mere.

Stoffet er taget fra mit lager: mørkeblåt næsten sort twill stof og foerstof.

Det er altid dejligt, at være afsted og lære noget nyt!! Denne gang var vi kun 5 på kursister på holdet, så det var vild luksus :-)

Hvad kunne du tænke dig at komme på kursus i?13 kommentarer:

 1. så fin - jeg ville gerne på kursus i raku-ler (igen) - mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh jeg gad også godt at lære at dreje ler :-) jeg har aldrig prøvet, men det virker spændende.

   Slet
 2. Sikke en lækker og anvendelig jakke du har fået syet. Det var godt at du fik styr på mønsteret så du kan få syet nogle flere. Det er altid nemmere anden gang. Det er iøvrigt en drøn-smart nederdel du har på :-) Super frisk. Jeg kiggede på dit link til din husflidsforening, sikke en masse spændende kurser der er.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Flot jakke, du har fremtryllet der!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Den var "besværet" værd, synes jeg.

   Slet
 4. Fin jakke, og gode billeder. Jeg har skrevet om den på Facebook, Egense Husflid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laila. I er kommet på facebook, sejt! Jeg har liket, for jeg skal da bestemt følge med :-)

   Slet
 5. Hvor er det en fin jakke. Man kan aldrig få for mange jakker:)
  Jeg har syet et enkelt af Sewaholics mønster og det var virkelig fint illustreret. Jeg overvejer lige nu om jeg skal sy The Robson Coat, men nu bliver jeg lidt i tvivl, hvis dette mønster heller ikke har så gode forklaringer.. Har du set den fine bluse, der snart udkommer mønster på? Det er den Tasia har på på billederne med Gabriola-skørtet og kan laves med og uden læg på skuldrene... Jeg er hooked.

  SvarSlet
 6. Uh nej det har jeg slet ikke set, men det skal jeg sa bestemt tjekke!! Tak for tippet. Jeg har kigget ind hos dig - sikke en dejlig blog du har!!

  SvarSlet
 7. Hvor er den fiks, Viola :-) Så lækker i snittet, og frisk i foeret!

  SvarSlet